PËRFITONI +3GB FALAS, DUKE E AKTIVIZUAR PAKETËN NËPËRMJET APLIKACIONIT MY TELEKOM

Shërbimi mundëson trafikun e internetit falas deri në konsumimin e 10GB për çdo paketë.
Shërbimi është në promocion falas për paketat Electronic Beats deri më 15 Janar 2019.
Pas kësaj date, aktivizimi i shërbimit kushton 200 lekë për 30 ditë. 

#DATASHARING është falas dhe mund të kryhet deri në 5 herë për çdo paketë Electronic Beats që keni aktivizuar.
Njësitë janë të vlefshme për 24 orë.